Připojte se k ZEWAHO – Budoucnost truhlářství čeká právě na Vás

Ahojte, nadšenci truhlářství a moderních technologií! Máme pro vás něco úplně nového a vzrušujícího. Představujeme vám ZEWAHO – novou společnost v Plzni, která se specializuje na něco, co byste v tradičním truhlářství možná ani nečekali: CNC výrobu modulárních stavebních prvků pro dřevostavby.

Nová éra truhlářství

Představte si, že kombinujete vaši lásku k dřevu s nejmodernější CNC technologií. V ZEWAHO právě toto nabízíme. Zaměřujeme se na CNC formátování překližek pro širokou škálu projektů – od malých bedýnek, přes stylové stoličky, až po inovativní modulární stavební prvky, které dávají dřevostavbám zcela nový rozměr.

Technologie, která inspiruje

Naše vybavení? Řekněme, že je to něco, co každý moderní truhlář prostě musí zkusit. Máme dvě CNC plotrové frézy, 130W laser pro nekovové materiály, a samozřejmě klasiku jako pokosovou pilu a stojanovou vrtačku. A to není vše – k dispozici je i široká škála ručního nářadí a pneumatická hřebíkovačka. A pokud bychom něco potřebovali, máme dobré vztahy s DEKem, takže si můžeme půjčit, co potřebujeme.

Co u nás můžete dělat

Vaše role? Připravovat data pro CNC frézu a laser, dokončovat a kompletovat výrobky a převádět návrhy do skutečnosti. Nebojte se, pokud s tímto vybavením nemáte zkušenosti – jsme tady, abychom vás zaškolili a podpořili ve vašem rozvoji.

Co od vás očekáváme

Hledáme někoho s vyučením v oboru truhlářství, kdo přistupuje k práci s pozitivním postojem, je manuálně zdatný, spolehlivý a pečlivý. Samostatnost a aktivní přístup jsou pro nás klíčové. Zkušenosti s různými typy strojů a nářadím jsou plus, ale nejvíce si ceníme vaší ochoty učit se novým věcem.

Co nabízíme

Máme flexibilní pracovní možnosti – ať už hledáte plný úvazek, zkrácený úvazek, nebo práci na IČO, máme pro vás místo. Můžete začít ihned nebo kdy vám to vyhovuje. Naše pracoviště je plně vybavené a připravené na vaši kreativitu. A nebojte se, pokud jste čerstvý absolvent -rádi vás zaučíme.

Přidejte se k nám!

Pokud vás toto všechno nadchlo a cítíte, že je čas na změnu, připojte se k nám a staňte se součástí našeho nového týmu. U ZEWAHO máte jedinečnou šanci spojit vaši vášeň pro truhlářství s nejnovějšími technologiemi a skutečně tvořit budoucnost. Těšíme se na vás!

Životopis posílejte na e-mail – info@zewaho.cz

Sledujte nás na Facebooku a Instagramu.

ZEWAHO WEB